Leer een paar Eefjes kennen

Hoi, ik ben Tessa
Ik ben 21 jaar en ik werk nu een jaar met veel plezier als praktijkassistente. Het is fijn om mensen te helpen met een eerste stap in het herstelproces. Naast praktijkassistente ben ik fysiotherapeut in opleiding. Daardoor kan ik me goed inleven in de patiënt, ik heb snel een goed idee bij de klacht en welke therapeut het beste kan helpen.
Ik ben graag met mensen in contact en vind luisteren erg belangrijk. Ik doe er alles aan om de patiënt op zijn of haar gemak te stellen en samen de perfecte match vinden voor de patiënt èn diens klachten.
Hoi, ik ben Miriam
Ik ben 27 jaar en een aantal jaar werkzaam als praktijkassistent. Ik vind het fijn om mensen te helpen. Daarbij vind ik het belangrijk dat mensen zich gehoord voelen en met een goed gevoel de telefoon ophangen. Voor mij staat jouw hulpvraag en een persoonlijke benadering centraal. Samen vinden we de therapeut en behandeling die het best past bij jouw klachten en hulpvraag!
Hoi, ik ben Yvonne
Ik ben 45 jaar en heb jarenlang met veel plezier als fysiotherapeut gewerkt. Door onder andere alle administratieve lasten ben ik daarmee gestopt en heb ik een financiële opleiding gevolgd. Maar ja, de zorgverlening bleef toch trekken.
Ik werk inmiddels drie jaar als praktijkassistent en nu ook als teamcoach. Het is fijn om mensen te helpen; met advies en met een plekje op korte termijn bij een van onze fysiotherapeuten. Het contact met de mensen en de therapeuten is leuk en afwisselend — en we werken met een fijn team.
Previous slide
Next slide

Kom je ook
bij ons team?

En nog een paar gezichten van onze 27 Eefjes

Priya

Demi

Jane

Rosalie

Sabrina 2

Sabrina

Kiahna

Kiahna

Amber

Amber

Tirza

Miriam

Sietske

Maaike

Martijn

Reviews van patiënten

Wil jij ook bij het gezelligste secretariaat van Nederland werken?

Kijkje achter de schermen

De grappige tweets van patiënten die deze week weer voorbij zijn gekomen over de fysiotherapeuten!
#fysio #fysiotherapie #fysiotherapeut #x
...

De Eefjes hebben afgelopen week samen suikerfeest gevierd. Wat een gezelligheid op het secretariaat! #leukstesecretariaat #secretariaat #suikerfeest #fysiotherapie #fysiotherapeut #fysio #eefjehelpt ...

Namens Eefje Helpt vrolijke paasdagen toegewenst! 🐣🐰 ...

Eefje Helpt jouw praktijk met fysio praktijkassistenten op afstand.

- Altijd goed bereikbaar.
- Gespecialiseerd in fysiotherapie.
- Voordeliger dan je denkt!

#fysiotherapie #fysio #fysiotherapiepraktijk #fysiotherapeut #secretariaat #eefjehelpt
...

Scroll naar boven