Gespecialiseerd Goed bereikbaar Professioneel en deskundig fysio secretariaat

Met Eefje als praktijkassistent is je praktijk altijd goed bereikbaar. Ook als jullie allemaal in behandeling zijn. En ook als je een dagje vrij hebt.

Eefje neemt je telefoon aan, beantwoordt e-mail en Whatsapp, staat je patiënten deskundig te woord en regelt alle patiënt afspraken direct in je EPD.

Hoi, ik ben Yvonne

Bereikbaarheid zonder zorgen of gedoe

Bereikbaarheid is de basis van een gezonde praktijk. Maar, en alle praktijken zitten hiermee, zelf doen of uitbesteden maar zonder veel kosten en zorgen. Kan dat wel? Je komt dan al snel uit bij een telefoon antwoorddienst.

De meeste van deze telefoondiensten zijn echter onpersoonlijk, niet deskundig en niet betrokken. En dus ja, ook jij hebt wel eens met je mobieltje tussen oor en schouder geklemd een deep-tissue massage gegeven. Laat Eefje je helpen!

Belangrijk om te weten

Onze Eefjes zijn vaak zelf ook fysiotherapeut. Ze weten waar ze het over hebben en kunnen een korte telefonische triage verzorgen. Daarbij voelen we ons onderdeel van jouw zorgverlening.

We zijn betrokken bij jouw patiënten, je praktijk en het verlenen van de best mogelijke service. We zijn daarom, naast vriendelijk, vrolijk en dienstbaar, vooral professioneel in alles wat we doen.

Met Eefje is je praktijk altijd goed bereikbaar. Ook als jullie allemaal in behandeling zijn. En ook als je een dagje vrij hebt. 

Eefje neemt je telefoon aan, staat je patiënten deskundig te woord en regelt al je afspraken.

Dit moet je weten

Bereikbaar

Met Eefje Helpt is je praktijk op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur altijd goed bereikbaar. Ook als jullie allemaal in behandeling zijn of als collega’s een dagje vrij hebben. 

Betrokken

We zijn betrokken bij jouw patiënten, je praktijk en het verlenen van de best mogelijke service. We zijn daarom, naast vriendelijk, vrolijk en dienstbaar, vooral professioneel in alles wat we doen.

Bekend met de branche

Onze Eefjes zijn goed opgeleid, deskundig en gespecialiseerd op het gebied van fysiotherapie. Ze kennen alle grote EPD’s en voelen zich echt onderdeel van jouw zorgverlening.

Met Eefje bespaar je op overhead kosten, bereken je voordeel hier!

Wat Eefje nog meer voor jou doet

Eefje werft

Eefje wil graag dat patiënten goed en snel geholpen kunnen worden. Daarom brengen we praktijken en patiënten bij samen die bij elkaar in de buurt zitten.

Eefje koestert

Niets zo waardevol als betrokkenheid. Eefje zorgt ervoor dat jouw praktijk ook na de behandeling ‘top of mind’ blijft bij je patiënten.

Wat zeggen klanten over Eefje Helpt

Klanten Eefje Helpt

Scroll naar boven