Meer Nieuwe Blije fysio patiënten

Eefje wil graag dat patiënten goed en snel geholpen kunnen worden.

Daarom brengen we praktijken en nieuwe patiënten bij elkaar. Met sneller en beter contact levert dat heel wat nieuwe patiënten op.

Hoi, ik ben Miriam

Zelf werven is kostbaar

Een eigen praktijk hebben is heerlijk. Je kunt op je eigen manier werken voor je patiënten zorgen. Je zou niets anders willen.

Toegegeven, het is soms wel zwaar om alles zelf te moeten regelen. Het liefst ben je met een patiënt in de behandelruimte. Daar doe je het voor.

Eefje neemt veel van de dagelijkse rompslomp — die niks met je werk te maken heeft — weg. En Eefje werft ook nieuwe patiënten voor jouw praktijk!

Een continue extra stroom nieuwe patiënten

We regelen dit door jouw praktijklocatie te plaatsen op één (of meerdere) gebundelde Eefje-websites. Als mensen in jouw omgeving online een fysiotherapeut zoeken, komen ze jouw praktijk snel tegen op één van onze fysio websites.

Een afspraak maken is supersimpel en snel geregeld. Eefje doet de intake, zet de nieuwe patiënt in jouw online agenda en stuurt je een mailtje of sms’je.

Eefje wil graag dat patiënten goed en snel geholpen kunnen worden. Daarom brengen we praktijken en nieuwe patiënten dichter bij elkaar. Met sneller en beter contact levert dat heel wat nieuwe patiënten op!

Dit moet je weten

Goed vindbaar

We regelen dit door jouw praktijklocatie te plaatsen op één (of meerdere) gebundelde Eefje-websites. Als mensen in jouw omgeving online een fysiotherapeut zoeken, komen ze jouw praktijk snel tegen op één van onze fysio websites.

Makkelijk bereikbaar

Een afspraak maken is supersimpel en snel geregeld. Eefje doet de intake, zet de nieuwe patiënt in jouw online agenda en stuurt jou en je nieuwe patiënt een mailtje en sms’je.

Pro-actief

Eefje wil graag dat patiënten goed en snel geholpen kunnen worden. Daarom brengen we praktijken en nieuwe patiënten bij elkaar. Met sneller en beter contact levert dat heel wat nieuwe patiënten op!

Bereken hier meteen jouw besparing!

Wat Eefje nog meer voor jou doet

Eefje ondersteunt

Met Eefje is je praktijk altijd goed bereikbaar. Ook als jullie allemaal in behandeling zijn. En ook als je een dagje vrij hebt. Blije patiënten, blije fysiotherapeuten, geen stress meer!

Eefje koestert

Niets zo waardevol als betrokkenheid. Eefje zorgt ervoor dat jouw praktijk ook na de behandeling ‘top of mind’ blijft bij al je patiënten.

Wat klanten zeggen over Eefje Helpt

Klanten Eefje Helpt

Scroll naar boven